Burgemeester Erica van Lente vertelt in VerhalenCafé

DALFSEN – Sinds half januari hebben we een nieuwe burgemeester. In verschillende kranten is al veel over haar geschreven. Maar tijdens het VerhalenCafé op 26 juni a.s. in De Spil vertelt ze haar eigen verhaal.

Onze burgermoeder meldt als voorproefje: “Gemiddeld zijn burgemeesters ‘man’, ruim 50 jaar oud en zijn ze wethouder geweest. Op al deze punten wijk ik af van de gemiddelde burgemeester. Tegelijkertijd geloof ik dat je aan een gemiddelde in de praktijk niet veel hebt – niemand is gemiddeld; iedereen heeft een eigen verhaal. In het VerhalenCafé vertel ik graag mijn verhaal. Hoe ben ik burgemeester geworden? Waarom wilde ik dat graag worden? Hoe is het om vandaag de dag burgemeester te zijn? Vroeger was je notabele en werd je vanuit die rol van eerste burger ook nog (als nevenfunctie) burgemeester. Tegenwoordig word je burgemeester en van daaruit word je geacht je als eerste burger te gedragen. Wat komt er allemaal op je pad in dit ambt? Hoe ziet een dag van de burgemeester er eigenlijk uit? Wat is er zo leuk aan? En wat is er minder leuk?”

Welkom

Het VerhalenCafé begint op woensdag 26 juni om 20.00 uur. De toegang is gratis, de koffie lekker, de verhalen boeiend en interessant. Ontmoeting en gezelligheid is ons streven. Iedereen is van harte welkom. Meer informatie over het VerhalenCafé: www.despilnieuwleusen.nl/VerhalenCafé

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.