Home / / Brocante route Ommen

Brocante route Ommen

OMMEN – In Ommen wordt voor de zesde keer de Brocante Route gehouden. Op vrijdag 7 juni van 16.00 – 20.00 uur en op zaterdag 8 juni van 10.30 – 16.00 uur openen zes verschillende brocante adresjes hun deuren om bezoekers mee te laten genieten van hun passie. Het aanbod is groot. Van serviesgoed, oud keukengerei en zilverwerk tot kleine meubeltjes, oud glaswerk et cetera. Deelnemers zijn: Beau Bibelot, Idylle brocante&tea, Old Days, Onder de appelboom brocante en theetuin, ’t Schuurtje, Stichting de Husselmus, Meer informatie www.brocanterouteommen.blogspot.com

Lees ook

Kelvin Bonhof nieuwe trainer V.V. Lemelerveld

LEMELERVELD – Kelvin Bonhof (32) wordt met ingang van het seizoen 2021/22 de nieuwe trainer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.