Home / / Brocante route Ommen

Brocante route Ommen

OMMEN – In Ommen wordt voor de zesde keer de Brocante Route gehouden. Op vrijdag 7 juni van 16.00 – 20.00 uur en op zaterdag 8 juni van 10.30 – 16.00 uur openen zes verschillende brocante adresjes hun deuren om bezoekers mee te laten genieten van hun passie. Het aanbod is groot. Van serviesgoed, oud keukengerei en zilverwerk tot kleine meubeltjes, oud glaswerk et cetera. Deelnemers zijn: Beau Bibelot, Idylle brocante&tea, Old Days, Onder de appelboom brocante en theetuin, ’t Schuurtje, Stichting de Husselmus, Meer informatie www.brocanterouteommen.blogspot.com

Lees ook

Minister Van Nieuwenhuizen bespreekt volgende maand N35 met gedeputeerde

REGIO – Na een volmondig ‘nee’ tegen verbreding van de N35, heeft minister Cora van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.