Boerenmarkt en open tuin Vilsteren

VILSTEREN – Zaterdag 15 juni is er van 11.00 tot 17.00 uur weer een Boerenmarkt in Vilsteren. Vele heerlijke en gezonde producten uit Vilsteren en omgeving zijn er te vinden. Het zomerfruit is er volop en natuurlijk de heerlijke jams van de Varsenerhof. Deze zaterdag is Maurits von Martels (CDA) aanwezig om met u in gesprek te gaan. Dit keer wordt hij vergezeld door Hilde Palland nieuw kamerlid van het CDA. Een bezoek aan de markt is te combineren met een kijkje in de tuin van het Huis Vilsteren. Groei en Bloei Ommen organiseert Open Tuinendagen dit weekend,bezoekers kunnen genieten van een hele serie mooie tuinen in de omgeving.

De Boerenmarkt Vilsteren wordt elke derde zaterdag van de maand gehouden, van 11.00 tot 16.00. Voor meer informatie en de lijst van deelnemers www.landgoedvilsteren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.