Home / / Beachvolleybaltoernooi Manage Gerner

Beachvolleybaltoernooi Manage Gerner

ANKUM – Plaatselijk Belang Ankum e.o. houdt vrijdagavond 21 juni weer haar jaarlijkse beachvolleybaltoernooi bij Manege Gerner aan de Wagteveldweg. Volleybalteams uit Ankum en omstreken gaan de sportieve strijd met elkaar aan. Daarbij natuurlijk aangemoedigd door een groot publiek. Het toernooi is voor jongeren (12 tot 16 jaar) en volwassenen (vanaf 16 jaar). Het startsein klinkt om 19.00 uur.

Teams van minimaal drie personen kunnen zich tot en met 17 juni a.s. opgeven via mail (plbelangankum@live.nl). Het maximum aantal teams is twintig. Supporters zijn van harte welkom om de teams aan te moedigen en om te genieten van een gezellige avond.

Lees ook

‘Sommige stranden behoren tot de mooiste in de wereld’

Groeten uit…… Australië Bastiaan Blikman vertrok een aantal jaren geleden vanuit Ommen naar Australië om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.