Beachvolleybaltoernooi Manage Gerner

ANKUM – Plaatselijk Belang Ankum e.o. houdt vrijdagavond 21 juni weer haar jaarlijkse beachvolleybaltoernooi bij Manege Gerner aan de Wagteveldweg. Volleybalteams uit Ankum en omstreken gaan de sportieve strijd met elkaar aan. Daarbij natuurlijk aangemoedigd door een groot publiek. Het toernooi is voor jongeren (12 tot 16 jaar) en volwassenen (vanaf 16 jaar). Het startsein klinkt om 19.00 uur.

Teams van minimaal drie personen kunnen zich tot en met 17 juni a.s. opgeven via mail (plbelangankum@live.nl). Het maximum aantal teams is twintig. Supporters zijn van harte welkom om de teams aan te moedigen en om te genieten van een gezellige avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.