Home / / Ruim 400 bezoekers gingen ‘back to the 70’s’ op Pigstock

Ruim 400 bezoekers gingen ‘back to the 70’s’ op Pigstock

LEMELE – Het weer zat mee, ruim vierhonderd muziekliefhebbers wisten het festival te vinden en de sfeer was méér dan gezellig… De vijfde editie van het Lemelse festival Pigstock die afgelopen zaterdag plaatsvond, was een succes.

De organisatoren, de matengroep rond de bands Tricklebolt en RUV, zijn dik tevreden. Het podium was voor vier bands die qua geluid diep zijn geworteld in de jaren zeventig: Stones Sessions, Boogie Monster, Cirrus Minor en Yes Mother. Naast de bands was er muziek van DJ’s Mr. Rockafeller en Johnny Love.

Foto: Leo van den Berg

Lees ook

Oud papier voor De Broederband

BEERZERVELD – Iedere eerste zaterdag van de maand zamelt de Broederband uit Beerzerveld oud papier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.