Avondfietsvierdaagse Lemelerveld kent magere start

LEMELERVELD – Maandagavond 3 juni kon men in Lemelerveld weer starten met de avondfietsvierdaagse. Ondanks het prachtige fietsweer kende de start maar een kleine 60 deelnemers.
De route ging naar Natuurcamping Eelerberg waar een heerlijk zelfgemaakt appelgebak en notencake wachtte op de fietsers. Een mooie fietsroute die onder andere langs de ‘Boksloot’ ging.
Dinsdagavond, ondanks de Code Oranje voorspelling verschenen er toch nog extra mensen aan de start en werd de fietstocht in een prachtig avondzonnetje volbracht. Woensdagavond werd er gefietst richting de Rosahoeve in Raalte en op donderdagavond naar de Veldhoek. Bij terugkomst een muzikaal welkom op het Kroonplein door Bloaskapel de Huijschudders uit Lemelerveld.

Ieder jaar worden de fietsroutes uitgezet door Johan Endeman en ook dit jaar is hij er weer in geslaagd om mooie routes te maken door de omgeving van Lemelerveld. Voor iedere avond maakt hij twee routes: één van circa 20 km. en één van circa 30 km. Bij de rustplaats treft men elkaar weer. Mooi om te horen dat mensen die ondanks dat ze veel fietsen toch weer op plekjes kwamen waar ze nog nooit eerder waren geweest. “Goh, ik fiets zoveel en toch kwam ik weer op paden en wegen waar ik nog nooit eerder ben geweest!”

Foto: Martin Zwakenberg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.