Autorodeo Oudleusen boordevol spektakel

OUDLEUSEN – Gierende banden, ronkende motoren, opvliegend zand, zwarte rookpluimen en zelfs een paar brandjes… De 27e editie van de autorodeo van Oudleusen was zaterdag 15 juni één en al spektakel. Het festijn, dat plaatsvond op het terrein van de familie van Gelder aan de Hessenweg, trok ook dit keer duizenden liefhebbers.

Het weer begon die morgen wat druilerig maar gelukkig klaarde het op toen het startsein voor de eerste deelnemers klonk. De eerste paar manches waren wat glibberig maar dat was niet te merken aan de coureurs. De baan droogde mooi op, waarna de races steeds harder gingen. De auto’s van de meer dan honderd deelnemers, waren verdeeld in drie klassen licht, middel en zwaar, maar alle drie klassen waren even spectaculair.

Na afloop van de geslaagde autorodeo werden de winnaars bekend gemaakt en konden de bezoekers genieten van sfeervolle muziek van Dj Wiebe en een daverend optreden van de The Rousers.

Voor meer informatie/uitslagen: www.facebook.com/Autorodeo-oudleusen

Foto: Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.