Alzheimer Café in Dalfsen

DALFSEN – Op maandagavond 17 juni vindt er weer een Alzheimer Café plaats in Zalencentrum De Overkant in Dalfsen. Mensen met (vermoeden van) dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere geïnteresseerden zijn dan van harte welkom.

Theatergroep Ut Raakt speelt deze avond ‘Samen dwalen geeft richting’, een theaterstuk over dementie. Aanmelden voor deze avond kan bij Janny Velthuis via j.velthuis@saamwelzijn.nl of 06-11276383. Om 19.30 uur start het theaterstuk, met inloop vanaf 19.00 uur. De avond duurt ongeveer twee uur en de toegang is gratis.

Ut Raakt neemt het publiek mee in het indrukwekkende verhaal over Anna, de moeder van Rie. Het verhaal start op het moment dat de ziekte van Alzheimer de regie overneemt in het leven van Anna. Rie heeft vanaf de diagnose Alzheimer tot het overlijden van Anna schilderijen gemaakt en een dagboek bijgehouden. Het dagboek en de schilderijen vormen de basis van dit intieme theaterstuk waarin de band tussen Rie en Anna centraal staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.