15e editie Zomarfeest Beerzerveld

BEERZERVELD – Op het oude sportveld in Beerzerveld wordt deze week de tent opgebouwd voor de start van de 15e editie van het Zomarfeest (4 tot en met 6 juli), een zomers dorpsfeest boordevol leuke spellen, muziek en gezelligheid!

Het Zomarfeest wordt donderdag 4 juli om 19.00 uur afgetrapt met het Touwtrekken, het belooft weer een spannende avond te worden. Welk team mag zich aan het eind van de avond de winnaar noemen? De deelnemende teams worden om 18.45 uur op het sportveld verwacht. Na het touwtrekken zal de DJ er nog een gezellige avond van maken in de tent.
Vrijdagmiddag 5 juli staat er een middag op het programma voor de dorpsbewoners van Beerzerveld, Mariënberg en Beerze, die zich 50-plusser mogen noemen.
De middag bestaat uit een combinatie van een High Tea en een traditionele bingo, met leuke prijzen. (Graag hiervoor opgeven bij de contactpersoon van uw straat, of bij een van de bestuursleden).
Vanaf 16.30 uur is er een sponsoruurtje voor alle sponsoren van het Zomarfeest. Zonder heb zou het feest niet georganiseerd kunnen worden, dus alle sponsoren zijn hiervoor van harte uitgenodigd!
Vrijdagavond 5 juli gaat om 19.00 uur de Mini Bonte Avond van start, gevolgd door de Bonte Avond voor de volwassenen. De eerste act start stipt om 20.30 uur.
Voor dit jaar is het thema ‘Back to Basic’ gekozen. De organisatie is benieuwd, welke groep hier het beste mee uit de bus komt. Na de Bonte avond wordt er samen met DJ Ramon, nog een mooi feestje van gemaakt!
Zaterdag 6 juli is het alweer vroeg uit de veren, want dan komt clown” Doedel” de kinderochtend verzorgen met een mooie show. Om 9.45 uur worden de kinderen op het sportveld verwacht.
Zaterdagmiddag om 13.30 uur start op het sportveld een variant van een zeskamp/spelmiddag voor de volwassenen. Om 13.00 uur worden de deelnemende teams verwacht aanwezig te zijn.
Die avond gaat de tent om 20.30 uur weer open voor een afsluitende feestavond met de prijsuitreiking van het Zomarfeest 2019. De fantastische band ‘Lijn 7’ zal die avond de tent op zijn kop gaan zetten! Net als de voorgaande jaren bedraagt de entree deze avond 8 euro.

Foto: het bestuur van het Zomarfeest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.