Zwerftocht met boswachter Arend Spijker

OMMEN – Boswachter Arend Spijker gaat op zaterdag 25 mei een dag lang zwerven door het Vechtdal. In deze tijd van het jaar vernieuwt de natuur zich en laat zich van haar mooiste kant zien. Arend kent het gebied als zijn broekzak en neemt de deelnemers mee naar de meest onverwachte plekken van het Vechtdal.

Er is tijdens de tocht van alles te zien, te horen en te beleven: plantjes, vogelgeluiden, eierschalen, misschien een latrine van een das. Arend vertelt er graag over. Het wordt een tocht van zo’n 15 kilometer, dus stevig schoeisel is aan te bevelen. Wie zin heeft in een heerlijke dag in de natuur, moet vroeg uit de veren: om 7.00 uur start de zwerftocht bij de Kinderboerderij op het Laar.

Opgave is verplicht, want er kunnen maximaal vijftien deelnemers mee. Deelname is voor leden gratis, niet-leden betalen 5 euro. Opgeven voor een of beide activiteiten kan via www.vechtstreeknatuur.nl of 06-11198967.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.