Home / / Zussen De Lange exposeren in Carrousel

Zussen De Lange exposeren in Carrousel

OMMEN – Vanaf mei exposeren Betsy Hulsink-de Lange en Geke Hogenkamp-de Lange in de Carrousel te Ommen. Twee zussen die allebei graag met verf in de weer zijn. Betsy woont in Lemelerveld en exposeert daar ook regelmatig. Zij schildert met acryl op doek, abstract en heel kleurrijk. Zo is ze zelf ook. Ze gebruikt structuur in haar werk zoals grove materialen, papier en aluminium en zelfs zaden en gedroogde bladeren.

Geke schildert graag maar komt er helaas op dit moment weinig aan toe, wel zoekt ze de creativiteit in haar werk met kinderen. Geke houdt van kliederen met verf, zoals ze het zelf noemt, soms ontstaat er dan een herkenbaar beeld maar dat hoeft niet per se. De grondbeginselen heeft ze geleerd van de Ommer kunstenaar Azat.

Lees ook

Welcome to the family!

(Advertorial) Freeroad is dé Mazda dealer van Midden-Nederland. In de meest dynamische stad Zwolle, mag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.