Zonnige en succesvolle start van nieuw outdoor-evenement in Hardenberg

HARDENBERG – De eerste editie van het nieuwe outdoor-evenement Fest-Event in Hardenberg is op vrijdag onder prachtige weersomstandigheden van start gegaan. Het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg staat met Fest-Event drie dagen lang in het teken van shoppen bij meer dan zestig deelnemers op het gebied van home & living, fashion & beauty, outdoor & garden en wellness & health. Ook zijn er foodtrucks, horecapleinen en entertainment voor de kinderen. De eerste dag van Fest-Event werd al direct goed bezocht. Fest-Event is zaterdag en zondag nog te bezoeken met op zaterdagavond een Foodtruckfestival van 17.00 tot 21.00 uur.

In totaal zijn er meer dan zestig deelnemers waar bezoekers kunnen shoppen, aanschuiven voor een workshop of advies inwinnen voor bijvoorbeeld woninginrichting of verzorgingsproducten. Daarnaast zijn er verspreid over het terrein foodtrucks met de verkoop van poffertjes, ambachtelijk Italiaans schepijs, Nederlandse lekkernijen, stroopwafels, chocozoenen, Italiaanse koffie, vers gesneden fruit en smoothies en ambachtelijk op hout gestookt brood.

De eerste editie van Fest-Event is nog te bezoeken op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 op het buitenterrein van Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn elke dag van 10.00 tot 17.00 uur. Het Foodtruckfestival is op zaterdag 25 mei van 17.00 tot 21.00 uur.

Voor meer informatie: www.fest-event.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.