Home / / Zomeravond volleybalcompetitie van start

Zomeravond volleybalcompetitie van start

DALFSEN – Van dinsdag 14 tot en met vrijdag 24 mei wordt in Dalfsen de 60e editie van de Zomeravond volleybalcompetitie gehouden. De organisatie is in handen van volleybalvereniging Dalvo met als hoofdsponsor Bouwbedrijf Schippers uit Dalfsen.

Het toernooi, met dit jaar 49 teams, is niet meer weg te denken uit Dalfsen. Er zijn acht poules gevormd; twee heren, twee dames en vier gemengde poules. Op deze manier kan iedereen op zijn of haar niveau genieten van de volleybalsport. De teams spelen circa tien wedstrijden, verdeeld over een aantal avonden wat komt neer op circa 260 wedstrijden. De speeldagen zijn: dinsdag 14 mei, woensdag 15 mei, donderdag 16 mei, dinsdag 21 mei, woensdag 22 mei en donderdag 23 mei. De finaleavond is op vrijdag 24 mei. Om 19.30 uur wordt iedere avond de eerste bal geslagen. In verband met het 60-jarig jubileum organiseert de vereniging Dalvo iedere avond na de laatste wedstrijd enkele activiteiten, zoals een muziekbingo, een Pubquiz en een Karaoke avond. Op de laatste dag is er live muziek van Hans Jansen, bekend van de Zwolse stations piano, Youtube en Dumpert.

Om het 60-jarig jubileum een extra tintje te geven ontvangen alle deelnemers en scheidsrechters een blijvend presentje van volleybalvereniging Dalvo. Ook de gemeente liet zich in deze niet onbetuigd. Wethouder Jan Uitslag reikte de jubilerende organisatie afgelopen maandag volleyballen uit.

Lees ook

Meer ruimte rood-voor-rood

OMMEN – De gemeente Ommen verruimt de rood-voor-roodregeling. Eigenaren die in ruil voor de sloop …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.