Zomeravond volleybalcompetitie in volle gang

DALFSEN – In de Trefkoele+ in Dalfsen wordt voor de zestigste keer de zomeravondcompetitie gehouden. Dit jaarlijks terugkerend evenement, dat vorige week van start is gegaan, wordt georganiseerd door volleybalvereniging Dalvo met als hoofdsponsor Bouwbedrijf Schippers uit Dalfsen.

Dit jaar hebben zich voor het toernooi 49 teams ingeschreven. Er wordt in hal twee gespeeld in acht poules, twee heren-, twee dames- en vier gemengde poules. Er werd fel gestreden maar het sportieve gedeelte had duidelijk de overhand. Op deze manier geniet iedereen op zijn of haar niveau van de volleybalsport. Afgelopen week werden ongeveer de helft van de circa 260 wedstrijden gespeeld. Deze week volgt de rest met de finalewedstrijd op vrijdagavond.

In verband met het 60-jarig jubileum organiseert Dalvo iedere avond na de laatste wedstrijd enkele activiteiten, zoals een muziekbingo, een pubquiz en een Karaoke avond. Op de laatste dag vrijdag is er live muziek van Hans Jansen, bekend van de Zwolse stations piano, Youtube en Dumpert te bewonderen. Al met al iedere avond een zeer gezellige boel in de Trefkoele+. Om het 60-jarig jubileum een extra tintje te geven ontvangt iedere deelnemer en de scheidsrechters een blijvend presentje van volleybalvereniging Dalvo.

Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.