Home / / Zoekplaatje van de week

Zoekplaatje van de week

Met vermelding van “jubilaris, mevr. Wilmans, Lemele” en “1967” “werden twee foto’s gemaakt bij deze bijzondere gelegenheid. Hierbij drie uitsneden van beide foto’s met rechts mevrouw Wilmans. We willen graag meer informatie over deze gelegenheid en de (volledige) namen van de personen, wie helpt?

Herman Wigbels was van 1950 tot 1983 fotojournalist in de regio Salland. Hij legde alle aspecten van het leven in dorpen en op het platte land vast ter illustratie van artikelen in regionale bladen. Van verschillende foto’s willen we graag weten waar deze zijn gemaakt en/of wie er op staan. Dit is zoekplaatje nummer 38 uit deze tweewekelijkse reeks.

Het fotoarchief van Herman Wigbels is toegankelijk via www.HermanWigbels.nl en www.OudOmmen.nl/beeldbank.

Op het vorige zoekplaatje in deze reeks, twee dames bij folklore optocht in 1970 in Lemelerveld (haw_62526), hebben we helaas geen reacties gehad.

Reacties met vermelding van archiefnummer haw_59306 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, deponeren in de brievenbus van de stichting OudOmmen.nl, of versturen naar Hammerweg 10, 7731AK, in Ommen.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.