Zilversmid uit Nepal in Wereldwinkel Ommen

OMMEN – Zilversmid Dambar Biswokarma komt dinsdag 28 mei naar de Wereldwinkel in Ommen. Dambar is dankzij hulporganisaties in staat gesteld het zilversmeden te leren en heeft nu een eigen werkplaats waar hij, samen met door hem opgeleide zilversmeden, prachtige sieraden maakt van hoge kwaliteit zilver. Door de aardbeving in Nepal is het toerisme daar ingestort en is het moeilijker de wederopbouw te financieren. Een deel van de opbrengst wordt door Danbar gebruikt voor de ondersteuning van deze wederopbouw. Zo wordt onder andere de herbouw van een school door hem financieel ondersteund.

De Wereldwinkel in Ommen wil hem dan ook graag de gelegenheid geven om een dag zijn prachtige sieraden in hun winkel te verkopen. Vanaf 10.30 uur tot ongeveer 17.00 uur zal hij in de winkel op de hoek Kerkstraat – Bermerstraat aanwezig zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.