Home / / Workshops EHBO aan baby’s en kinderen

Workshops EHBO aan baby’s en kinderen

OMMEN – Op maandag 27 mei biedt het Rode Kruis een workshop ‘EHBO aan baby’s en kinderen’ aan in het Gezondheidscentrum in Ommen. In drie uur tijd oefenen de deelnemers de EHBO-vaardigheden bij de zeven meest voorkomende ongevallen/verwondingen bij kinderen: bewusteloosheid, verslikkingen, huidwonden, verstuikingen, brandwonden, hersenschuddingen en vergiftigingen.

De deelnemers krijgen na afronding een bewijs van deelname en een minigids EHBO aan kinderen en baby’s. De workshop vindt plaats bij het Rode Kruis, Gezondheidscentrum, Van Nahuysstraat 64-66 in Ommen van 19.00 tot 22.00 uur. Het wordt door de meeste zorgverzekeraars in het aanvullend pakket vergoed. Graag aanmelden via www.kindeneerstehulp.nl.

Eventueel biedt het Rode Kruis de workshop ook op locatie aan. Voor meer informatie zie https://kindeneerstehulp.nl/, mail naar ehboijsselland@rodekruis.nl of bel 06-10346645 (na 18:00 uur)

Lees ook

70 jaar Molukkers in Ommen (1)

OMMEN – Dit jaar maart was het precies 70 jaar geleden dat in Rotterdam de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.