Home / / Workshops EHBO aan baby’s en kinderen

Workshops EHBO aan baby’s en kinderen

OMMEN / NIEUWLEUSEN – Het Rode Kruis geeft deze maand workshops ‘EHBO aan baby’s en kinderen’. Deze worden gegeven in Ommen en Nieuwleusen.

In drie uur tijd oefenen de deelnemers de EHBO-vaardigheden bij de zeven meest voorkomende ongevallen/verwondingen bij kinderen: bewusteloosheid, verslikkingen, huidwonden, verstuikingen, brandwonden, hersenschuddingen en vergiftigingen. De deelnemers krijgen na afronding een bewijs van deelname en een minigids EHBO aan kinderen en baby’s.

De workshop in Ommen vindt plaats op maandagavond 27 mei, van 19.00 tot 22.00 uur, in het Gezondheidscentrum aan de Van Nahuysstraat. In Nieuwleusen wordt de workshop gegeven in Kulturhus De Spil, op zaterdagochtend 25 mei, van 09.00 tot 12.00 uur.

Aanmelden kan via www.kindeneerstehulp.nl.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.