Workshop schilderen op steigerhout

LEMELERVELD – Kunstenares Bertina Tilma komt woensdag 12 juni naar het Kulturhus in Lemelerveld om daar een workshop schilderen te geven. Alle materialen zijn aanwezig en iedereen gaat met een mooi eigen gemaakt schilderij naar huis!

Bertina zal iedereen stap voor stap, op ieders eigen tempo begeleiden tijdens het schetsen en schilderen. Het resultaat wordt realistisch, zeer vrolijk of komisch! Geschikt voor jong en oud, van beginner tot gevorderde. Er wordt geschilderd aan de hand van voorbeelden van onder andere boerderijdieren en bloemen. Deelnemers mogen ook zelf voorbeelden van onderwerpen meenemen. Zij leren verschillende technieken en krijgen advies op maat tijdens het schilderen.

De workshop duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie en opgave: info@kulturhuslemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.