Home / / Workshop schilderen op steigerhout

Workshop schilderen op steigerhout

LEMELERVELD – Kunstenares Bertina Tilma komt woensdag 12 juni naar het Kulturhus in Lemelerveld om daar een workshop schilderen te geven. Alle materialen zijn aanwezig en iedereen gaat met een mooi eigen gemaakt schilderij naar huis!

Bertina zal iedereen stap voor stap, op ieders eigen tempo begeleiden tijdens het schetsen en schilderen. Het resultaat wordt realistisch, zeer vrolijk of komisch! Geschikt voor jong en oud, van beginner tot gevorderde. Er wordt geschilderd aan de hand van voorbeelden van onder andere boerderijdieren en bloemen. Deelnemers mogen ook zelf voorbeelden van onderwerpen meenemen. Zij leren verschillende technieken en krijgen advies op maat tijdens het schilderen.

De workshop duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie en opgave: info@kulturhuslemelerveld.nl

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.