Home / / Wol gevraagd voor het goede doel

Wol gevraagd voor het goede doel

DALFSEN – De Handwerkgroep van Saam welzijn Dalfsen, is op zoek naar (restanten) wol.

In soos de Polhaar, op de bovenverdieping van de Trefkoele+ te Dalfsen, komt iedere tweede en vierde woensdagmiddag van de maand een groep bijeen om samen te handwerken. Het gaat dan voornamelijk om borduren, breien en haken. Naast het handwerken aan eigen werkstukken wordt er ook gewerkt voor lokale – en landelijke goede doelen. De handwerkers maken daarbij gebruik van restanten wol die andere mensen over hebben. Omdat er veel wol gebruikt wordt, is er behoefte aan een nieuwe voorraad. Bij deze dan ook een oproep aan mensen die nog resten wol over hebben en het schenken willen aan de handwerkgroep in soos de Polhaar. U mag het komen brengen en eventueel kunnen de handwerkers het bij u thuis ophalen.

Voor vragen en nadere informatie kan contact opgenomen worden met Saam welzijn: 0529-793012.

Lees ook

Politiek Verwoord

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.