Week van de Amateurkunst van start

DALFSEN – Het programma van de jaarlijkse Week van de Amateurkunst (WAK) in de gemeente Dalfsen is bekend. Van 25 mei tot en met 1 juni zijn concerten te bezoeken, workshops en open lessen te volgen, kan men een cigarbox gitaar of -lamp maken, naar Kunstgreep gaan en nog veel meer. Het thema van de WAK dit jaar is ‘Verstaan!’

Sinds 2013 organiseert de gemeente Dalfsen elk voorjaar een Week van de Amateurkunst (WAK). Tijdens deze week presenteren amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars zichzelf aan het publiek. Met optredens, concerten, exposities, lezingen, workshops of door op een andere manier naar buiten te treden.

Tijdens de Week van de Amateurkunst zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. De programmaboekjes worden huis-aan-huis verspreid in de gemeente Dalfsen. Het programma is ook online te bekijken via dalfsen.nl/wak. Het programmaboekje bevat ook informatie over aanmelden, locatie en tijdstippen.

Op zaterdag 25 mei om 15.00 uur wordt de Week van de Amateurkunst feestelijk geopend door wethouder J. Uitslag bij De Spil, Koningin Julianalaan 10 in Nieuwleusen. Hier kun je gelijk een kijkje nemen bij de foto-expositie Fotografie in de KUNST in de fotografie, een expositie van honderdvijftig fotowerken door vijftig exposanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.