Voorinschrijving wandel3daagse Dalfsen

DALFSEN – In Dalfsen wordt op woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 juni weer een sportieve en gezellige wandel3daagse gehouden. Donderdagavond 16 mei is de voorinschrijf avond voor deelname aan de driedaagse. Inschrijven kan van 19.00 tot 19.30 uur bij Goudzwaard Makelaardij aan de Prinsenstraat 10 te Dalfsen.

Inschrijven kan ook door middel van een inschrijfformulier, dat te vinden is op de website: www.wandel3daagse.nl. Het formulier kunt u ingevuld inleveren op donderdagavond 16 mei of volledig ingevuld mailen vóór 16 mei naar secretariaatw3d@gmail.com.

Na maanden van voorbereiding staan de contouren van de wandel3daagse. Het is weer gelukt om prachtige uitdagende routes te maken. Door de ondersteuning van vrijwilligers en sponsoren, waarbij Albert Heijn weer als hoofdsponsor vertegenwoordigd is, weet het bestuur dat de veiligheid en de versnaperingen weer gegarandeerd zijn.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.