Vechtgenotenrit: Komt dat zien!

OMMEN – Zaterdag 25 mei staat de Vechtgenotenrit op het programma. Dit is een motortoerrit voor kinderen en hun gezinnen, die binnen het gezin met kanker zijn geconfronteerd. Een dagje weg, lol maken en de hele dag lekker bezig zijn met leuke dingen. Dit jaar gaat de rit naar de Bowlingboerderij in Nijverdal voor de lunch en er wordt in de middag een ijsje gehaald bij Anytime in Ommen. Uiteraard is langsrijden bij de Samenloop voor Hoop, die dit weekend gehouden wordt op het sportpark van Ommen, ook in de route opgenomen.

De doorrijtijden zijn globaal bekend gemaakt om voor zoveel mogelijk zwaaiers langs de weg te zorgen. Het verzamelen start vanaf 9.00 uur bij het Vechtgenotenhuis aan de Beerzerweg in Ommen, waar burgemeester Vroomen om 10.00 uur de start inzet. De verwachting is via Vilsteren, richting Dalfsen, Emmen en Hoonhorst vanaf ongeveer 10.30 uur het centrum van Heino te passeren, 10.45 uur het centrum van Lemelerveld, daarna via de Lemelerberg en Lemele richting Hellendoorn en Nijverdal te gaan.

In Nijverdal wordt bij De Bowlingboerderij gestopt voor lunch en spelen. Het vertrek zal daar rond 13.30 uur worden ingezet om via het centrum van Den Ham naar Ommen te rijden. De organisatie hoopt iets na 14.00 uur via de Sportlaan en de Haarsweg naar Anytime te komen voor een ijsstop. Daarna is het traditionele rondje om de kerk van Ommen gepland. De stoet van 1,5 kilometer trikes, zijspannen en solomotoren zal vanaf 14.45 uur ongeveer kunnen worden verwacht op het Kerkplein voor een défile om dan door te rijden naar het Vechtgenotenhuis.

De organisatie meldde dat er nog enkele plekjes beschikbaar zijn voor gezinnen die binnen de eerder genoemde doelgroep vallen. Wie zin heeft om met zijn/haar gezin een dagje onbezorgd te genieten, kan zich nog aanmelden via: vechtgenotenrit@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.