Home / / Traditioneel Pinkster Open Tennistoernooi TCO

Traditioneel Pinkster Open Tennistoernooi TCO

OMMEN – Tennis Club Ommen organiseert met Pinksteren het traditionele Pinkster Open Toernooi, met als hoofdsponsor Sooner Spraytan. Dit toernooi wordt gehouden van 5 tot en met 10 juni op sportpark Westbroek. Uit de wijde regio wordt deelgenomen aan dit toernooi en er wordt op verschillende niveaus gespeeld met een aantal regionale toppers. Op het complex is een kampement ingericht, waar men kan overnachten. Tijdens dit toernooi is er ook veel gezelligheid rond clubhuis ‘Baan 7’ met op maandag een afsluitende BBQ.

Inschrijven voor dit toernooi kan nog tot 27 mei aanstaande via www.toernooi.nl. Kom gerust even een kijkje nemen en geniet van een heerlijke pot tennis bij TCO. Voor meer informatie zie: www.tennisclubommen.nl.

Lees ook

Welcome to the family!

(Advertorial) Freeroad is dé Mazda dealer van Midden-Nederland. In de meest dynamische stad Zwolle, mag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.