Home / / Tennisvereniging Nieuwleusen bestaat 50 jaar
.

Tennisvereniging Nieuwleusen bestaat 50 jaar

NIEUWLEUSEN – Op 27 juni bestaat Tennisvereniging Nieuwleusen officieel vijftig jaar. Een moment om bij stil te staan, terug te kijken, herinneringen op te halen maar ook om weer vooruit te kijken.

Een jubileum moet gevierd worden, zo meent voorzitter Coby Ruinemans: “Wij houden wel van een feestje en daarom geven wij dit jaar aan diverse activiteiten extra aandacht. Op 29 juni gaan wij samen met de burgemeester, onze sponsoren en genodigden het glas heffen, herinneringen ophalen en bedenken hoe wij als vereniging onze toekomst zien. Want na je vijftigste begint het toch?”

Verder in het jaar vinden toernooien plaats, de clubkampioenschappen en het jubileumfeest voor leden en oud-leden op zaterdag 21 september. De volledige jaaragenda van de vereniging is te bekijken via www.tvnieuwleusen.nl.

De vereniging doet een oproep aan oud-leden. “Bent u of kent u een oud-lid van Tennisvereniging Nieuwleusen? Geef dan de naam en het mailadres door via jubileum2019@tvnieuwleusen.nl, uiterlijk 1 september. Wij kunnen u dan op de hoogte houden van de feestavond en u daarvoor persoonlijk uitnodigen.”

Lees ook

Welcome to the family!

(Advertorial) Freeroad is dé Mazda dealer van Midden-Nederland. In de meest dynamische stad Zwolle, mag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.