TanQyou opent aan Brink in Ommen

OMMEN – TanQyou, een jonge tankstation formule uit Friesland, heeft zich sinds kort gevestigd aan de Brink 58T in Ommen. Op zaterdag 25 mei zal de officiële opening van dit gloednieuwe tankstation plaatsvinden.

TanQyou is een nieuwe tankstation formule, welke 4 jaar geleden in de Friese stad Franeker is opgericht. De onbemande tankstation formule onderscheidt zich niet alleen door een voordelige prijs, maar ook door de digitale middelen die voor iedere klant toegankelijk zijn. In iedere pomp zit een touchscreen geïntegreerd. Via dit scherm, de app of website kan men zich aanmelden voor het ‘My TanQyou’ account. Hierdoor zal de tankervaring compleet veranderen. Een My TanQyou bezoeker wordt bij bezoek herkend aan het kenteken en begroet bij voornaam. Alle transacties worden automatisch opgeslagen in een eigen online-brandstofadministratie. Daarnaast telt iedere getankte liter automatisch mee als lot in de periodieke prijzenpot.

In de korte tijd dat het Friese bedrijf bestaat hebben ze reeds achttien tankstations overgenomen. Regelmatig worden er ook nieuwe stations gebouwd, waaronder het tankstation in Ommen.
Op 25 mei wordt het tankstation aan de Brink 58T officieel geopend. Je tankt die dag tussen 12.00 en 16.00 uur tegen twintig cent korting per liter op de landelijke adviesprijs. Gedurende de feestelijke opening zullen er leuke presentjes weggegeven worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.