Home / Belangrijk / SV Dalfsen viert derde kampioenschap op rij

SV Dalfsen viert derde kampioenschap op rij

DALFSEN – Het draaiboek rond een kampioenschap op Sportpark Gerner kon weer uit de kast worden gehaald. Voor het derde jaar op rij kon het eerste elftal van SV Dalfsen het kampioenschap binnenslepen. De debutant in de Tweede Klasse maakte dit seizoen grote indruk. Zondagmiddag was SC Erica de laatste horde op de weg naar de titel.

De thuisploeg kwam geweldig uit de startblokken. Al na een halve minuut kreeg Sjoerd Klarenbeek het publiek op de banken. Niet veel later leken de bezoekers de stand gelijk te trekken, maar Dalfsen-doelman Mark Knol wist dat met een goede redding te voorkomen.

Vijf minuten voor rust werd de score verdubbeld. Jeroen Kamphuis knikte de voorzet van Niek van Ringen achter de Erica-goalie. Niet veel later werd het nóg mooier voor de Dalfsenaren. Een knal van Daan van der Vegt belandde via de onderkant van de lat in de goal.

In de tweede helft moest Dalfsen in de slotfase nog een tegendoelpunt incasseren, maar het was al duidelijk dat SV Dalfsen zich op kon gaan maken voor het derde kampioensfeest op rij. Na het eindsignaal barstte het feest los op het veld en op de tribunes. De kampioensschaal werd uitgereikt door burgemeester Van Lente.

 

Lees ook

‘Kijk op Kunst XXL’ in centrum van Ommen

OMMEN –  Gedurende de maand oktober stellen de winkels in het centrum van Ommen ruimte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.