Home / tweetpost / SV Dalfsen met bus naar mogelijke kampioenswedstrijd in Assen

SV Dalfsen met bus naar mogelijke kampioenswedstrijd in Assen

DALFSEN – Op zondag 12 mei speelt Dalfsen 1 de uitwedstrijd tegen FC Assen. Bij een overwinning van Dalfsen én een nederlaag van Lemelerveld bij Dedemsvaart, is het kampioenschap een feit. De vereniging laat een bus rijden.

Spelers en staf leggen de reis af per bus en supporters hebben de mogelijkheid om gratis mee te gaan. De bus vertrekt om 12.00 uur vanaf Sportpark Gerner in Dalfsen en keert daar tegen het begin van de avond weer terug.

Gezien het beperkte aantal plekken is het wel nodig om hiervoor op te geven. Wie met de bus mee wil naar de wedstrijd FC Assen – Dalfsen kan zich opgeven door een mail te sturen, onder vermelding van het aantal personen, naar pr@svdalfsen.nl.

Foto: SV Dalfsen kan voor het derde jaar op rij het kampioenschap veroveren

Lees ook

Evelien fietst in zes weken langs 75 IPSO inloophuizen

Op 30 juni aanstaande bezoekt zij het Vechtgenotenhuis OMMEN – Op woensdag 30 juni om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.