Home / / Start inschrijven Datrion 2019

Start inschrijven Datrion 2019

De maand juni komt eraan en dat betekent dat ook de Datrion er weer aankomt, met de aftrap van de wandel3daagse op 5, 6 en 7 juni. Aanmelden kan tot vrijdag 31 mei 2019 op www.dalfsenbeweegt.nl. Deelnemers van alle leeftijden kunnen deelnemen op hun eigen niveau. Afhankelijk van het aantal dagen waarop een deelnemer meedoet ontvangen ze een bronzen (1 dag), zilveren (2 dagen) of gouden (3 dagen) medaille.

De Datrion is al jaren een traditie in juni en bestaat uit drie sportieve onderdelen: wandelen (tijdens de wandel3daagse), fietsen (tijdens de fiets3daagse) en zwemmen (tijdens de zwem4daagse). Wethouder Jan Uitslag is blij dat de Datrion voor iedereen toegankelijk is: “We bieden niet alleen de verschillende medailles aan. Voor kleuters tussen de 4 en 6 jaar en inwoners boven de 65 jaar is er een speciale kabouterDatrion met verkorte afstanden en een speciaal fiets-, en zwemparcours waarbij een zwemdiploma niet verplicht is. Voor personen met een beperking gaat de organisatie samen met de deelnemer op zoek naar een alternatief, zodat ook zij kunnen deelnemen. Want meedoen is gezond, gezellig en leuk.”

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor de Datrion-medaille kan vóór vrijdag 31 mei op www.dalfsenbeweegt.nl. De aanmelding voor de Datrion-medaille is kosteloos. Er zijn wel kosten verbonden aan de aanmelding van de wandel3daagse, fiets3daagse en zwemvierdaagse, elk afzonderlijk. Meer informatie over de Datrion, zoals de kosten van alle activiteiten, staat op www.dalfsenbeweegt.nl.

Belangrijke data:

Wandel3daagse 2019: woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 juni.
Fiets3daagse 2019: maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 juni.
Zwem4daagse 2019: dinsdag 2, woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 juli.
Kabouterdatrion 2019: donderdag 6 juni, dinsdag 18 juni en woensdag 3 juli.
Uitreiking medailles Datrion: vrijdag 5 juli vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis.

Lees ook

Politiek Verwoord

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.