Spannende finales BC Schippers-Dalvo zomeravondvolleybal

DALFSEN – Spannende finales en verrassende winnaars van het 60e BC Schippers-Dalvo toernooi. Wethouder Jan Uitslag, aandachtig toeschouwer tijdens de finale wedstrijden zei tijdens de prijsuitreiking dat het wel een beetje begon te kriebelen en hij het spelletje wel heel erg leuk vindt, maar dat hem helaas de tijd ontbreekt. Met zijn lengte zou hij een goede midden aanvaller zijn!

In de heren A finale moest de winnaar van 2018, Hinnik, in drie sets het onderspit delven tegen de verrassend goed spelende Bloemkolen. Het is nog geen bloemkooltijd maar zij wonnen wel. 2-1 dus voor de Bloemkolen. Zij zijn een jaar lang de kampioen van Dalfsen en wijde omgeving.

Ook spannend was het bij de heren B finale tussen Foreco – De Moaten. 2 – 0 voor Foreco en dus een jaar lang de kampioen. Bij de dames A dachten wij een nieuwe winnaar te kunnen begroeten maar outsider Knurft trok toch weer aan het langste eind in een spannende wedstrijd tegen `t Overschot dat dicht bij de overwinning was. 2-0 voor Knurft dat weer een jaar lang kampioen van Dalfsen en omstreken is. De dames B finale werd een spannende strijd tussen Mik-Mak en Lotus. Mik-Mak was iets sterker en won met 2-0 De Sprokkelaars sprokkelden in de gemengde A finale tegen Berkum iets te weinig punten bij elkaar om kampioen te worden. Uitslag 2-1 voor Berkum.

In gemengd B een mooie strijd tussen het Foekje Dillema Memorial Team – Mystery Quest. Uitslag en kampioen van de GB poule 2-0 voor FDMT. In gemengd C was na de wedstrijd Goed te passe – Het Oude Station, het team van Goed te Passe uit Hoonhorst inderdaad goed te passe. Zij wonnen de wedstrijd met 2 – 0 en zijn dus kampioen van de GC poule. Bij de GB poule was het Waterfront in twee spannende sets net iets te sterk voor Van alles wat. Uitslag 2-1 voor het Waterfront, kampioen voor één jaar.

Alle uitslagen en standen staan op www.dalvo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.