‘So you wanna be an imker?’

OMMEN – Bijenvereniging Ommen houdt zaterdag 25 mei de unieke activiteit ‘So you wanna be an imker’. Deelnemers kruipen in een imkerpak en ervaren in de bijenstal bij Kinderboerderij Ommen hoe het is om echt bezig te zijn met bijen.

Deelname is geheel gratis en imkerpakken zijn beschikbaar, ook voor kinderen. Een imker van de vereniging neemt je mee naar de bijenkasten in de bijenstal. Je mag zelf een kast openen en de honingraten bekijken. Wie weet vind je de koningin! Elke sessie duurt ongeveer vijftien tot twintig minuten. Omdat de vereniging graag voldoende tijd wil nemen om alle deelnemers een goede indruk te geven van het imkeren, wordt wel gevraagd om je vooraf op te geven via het inschrijfformulier op de website van de vereniging: www.bijenverenigingommen.nl.

Het evenement vindt plaats van 10.00 tot 16.30 uur, in de bijenstal van de Kinderboerderij Ommen, Het Laar 5c. Het terrein is wel rolstoeltoegankelijk, maar de activiteit is dan alleen te bekijken in de bijenstal achter glas. Uiteraard staat het vrij om zelf nog een kijkje te nemen rondom de bijenstal en op de kinderboerderij.

www.bijenverenigingommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.