Home / / SDG Ommen gaat ‘back to school’

SDG Ommen gaat ‘back to school’

OMMEN – De muzikanten van het A-fanfareorkest van Soli Deo Gloria uit Ommen gaan zaterdag 11 mei ‘Back to school’. Samen met de Hoogeveense Harmonie wordt er een lenteconcert gegeven in het Vechtdal College in Ommen.

Beide orkesten gaven eind vorig jaar een succesvol HRFSTWND-concert in Hoogeveen en nu is het tijd voor een tegenbezoek van de Hoogeveners aan Ommen. Het concert begint om 20.00 uur en de entree bedraagt 7,50 euro.

Lees ook

Politiek Verwoord

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.