Home / / Scootmobieltochten van WijZ Welzijn

Scootmobieltochten van WijZ Welzijn

OMMEN – Enthousiaste vrijwilligers vanuit WijZ Welzijn in Ommen organiseren ook dit jaar weer scootmobieltochten. De eerste tocht wordt verreden op woensdag 15 mei (bij slecht weer op 22 mei). Vertrek om 13.30 uur vanaf het pleintje bij het Streekmuseum aan de Den Oordt 7 in Ommen.

Onderweg wordt er een stop gemaakt voor koffie / thee, deze kosten zijn voor eigen rekening. De tocht is circa 25 km. Deelname is op eigen risico. Let er op dat u goed zichtbaar bent door een reflecterend hesje over de rugleuning te plaatsen. Zorg er verder voor dat de accu van de scootmobiel opgeladen is. Opgeven voor de tocht kan tot dinsdag 14 mei via 0529 – 71 25 00 of ommen@wijz.nu.

Mensen in het bezit van een driewieler zijn ook welkom om deel te nemen.

Lees ook

Interessepeiling glasvezel Nieuwleusen succesvol

DELTA Fiber Netwerk start met campagne onder 650 huishoudens NIEUWLEUSEN – Voldoende interesse voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.