Home / Belangrijk / Samenloop voor Hoop in Ommen haalt ruim een ton op

Samenloop voor Hoop in Ommen haalt ruim een ton op

OMMEN – De veertig vrijwilligers en alle deelnemers van de Samenloop voor Hoop in Ommen kunnen terugkijken op een fantastisch weekend. Het KWF-evenement in Ommen heeft €118.400 opgehaald. Daarmee heeft Ommen een prachtig steentje bijgedragen in het onderzoek naar kanker.

Foto’s: Samenloop voor Hoop Ommen (Facebook)

De SamenLoop voor Hoop is een evenement van het KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette wordt samen met lotgenoten stilgestaan bij kanker én wordt het leven gevierd. De SamenLoop voor Hoop wordt door heel Nederland op verschillende plekken door vrijwilligers georganiseerd.

Lees ook

Dalfsen wil ‘niet vooraan staan’ met opgraving Duits vliegtuigwrak

DALFSEN – Het vliegtuig dat op 30 januari 1944 neerstortte in buurtschap Millingen wordt naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.