Sallands Fluitorkest Dag

DALFSEN – De fluitistes Mirjam Altena (Dalfsen) en Krista van den Esker (Heino) houden zaterdag 22 juni een samenspeeldag voor fluitisten in de Trefkoele+ in Dalfsen. Van 10.00 tot 14.00 uur zijn alle fluitisten die minimaal 1,5 jaar fluit spelen van harte welkom om in een gemoedelijke setting te werken aan aansprekende muziek voor deze bezetting. Speel je fluit en lijkt het je leuk om mee te spelen, geef je dan op. Je krijgt van te voren de muziek via de mail toegestuurd, zodat je de stukken alvast kunt oefenen. Zowel kinderen als volwassenen zijn van harte welkom! De kosten zijn 15 euro per persoon.

Opgave en info bij: Mirjam Altena, mhealtena@hotmail.com of Krista van den Esker: krista@vandenesker.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.