Home / / S.V. Nieuwleusen JO15-3 kampioen!

S.V. Nieuwleusen JO15-3 kampioen!

NIEUWLEUSEN – Na een spannende competitie waarin S.V. Nieuwleusen JO15-3 op de hielen werd gezeten door directe concurrent Lemelerveld, is het team onder leiding van Bart Hoeflaak, Jannes Bredewold en Marcel Brasjen er in geslaagd kampioen te worden. In de laatste wedstrijd was SVI de tegenstander. Met een duidelijke 8-0 winst werd niets aan het toeval overgelaten. Met 25 punten uit 10 wedstrijden en een doelsaldo 32 voor en 7 tegen werd een prachtig resultaat gehaald door deze terechte kersverse kampioen.

Foto:
Rij boven: v.l.n.r: Ingmar Rozendal, Sylvan Rozendal, Yesper Makkinga, Huub Beverwijk, Stan Buitenhuis, Jesse van Wilgen, Milan Bredewold, Arvid Bekedam, Pieter Oostindiën, Marcel Brasjen(trainer/leider), Nick Veijer, Bram Hoeflaak, Micheal ter Wee, Jos Dijsselhof, Bart Hoeflaak (leider). Onder v.l.n.r: Jillis Brasjen, Niels Timmerman, Joost Seisveld.

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Het Boek van de Week

‘Getekend: sporen van kindermishandeling’ van Gijs Wanders en Herman van Hoogdalem In elke schoolklas in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.