S.V. Nieuwleusen genomineerd voor Club van het Jaar

NIEUWLEUSEN – Sportvereniging Nieuwleusen is genomineerd voor Club van het Jaar 2019. In deze officiële verkiezing, krijgen clubs een podium waarmee zij kunnen uitdragen hoe gaaf, bijzonder of uniek hun club is. Stemmen op S.V. Nieuwleusen kan via www.clubvanhetjaar.nl.

Tot 7 juni kan er gestemd worden, de clubs met de meeste stemmen in de provincie worden gekroond tot Provinciewinnaar. Een vakjury kiest uit de twaalf provinciewinnaars welke sportclub zich in 2019 ‘Club van het Jaar’ mag noemen.

Op 28 juni wordt de winnaar bekend gemaakt. Waarom S.V. Nieuwleusen is genomineerd: De afgelopen twee jaar hebben zo’n 150 vrijwilligers van voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen gewerkt aan het prachtige nieuwe clubhuis annex tribune langs het hoofdveld. Duurzaamheid was een belangrijk uitgangspunt bij de bouw. Het gebouw is volledig energieneutraal. Er is geen gasaansluiting aangelegd, het dak is voorzien van zonnepanelen en er is een luchtwarmtepop met vloerverwarming geïnstalleerd.

Er is circulair gebouwd, de oude tribune is afgebroken en geschonken aan de voetbalverenigingen ASC’62 en SV Dalfsen. Op sportpark Gerner in Dalfsen is de tribune opnieuw opgebouwd. Deze nominatie voor Club van het Jaar wordt opgedragen aan alle vrijwilligers van S.V. Nieuwleusen.
Het is uniek in Nederland dat zij dit grote project hebben gerealiseerd men is hier dan ook bijzonder trots op. “Mooi is het om te zien hoe de bouw heeft bijgedragen aan de saamhorigheid binnen de club!” Alle werkzaamheden zijn door vrijwilligers uitgevoerd en de bouwmaterialen zijn geleverd door sponsoren.

Om de bouw te kunnen financieren heeft een werkgroep diverse acties gehouden. Het clubhuis annex tribune is bijna klaar en de opening is van woensdag 28 augustus tot en met zaterdag 31 augustus. Dan staan er voor alle geledingen van de voetbalvereniging diverse activiteiten op het programma. De officiële opening wordt verricht door de burgemeester van Dalfsen, Erica van Lente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.