Home / / Rockmusical ‘Old man on the front porch’ op herhaling in Stoomfabriek

Rockmusical ‘Old man on the front porch’ op herhaling in Stoomfabriek

DALFSEN- Na de première vorig jaar november, van waarschijnlijk ‘s werelds eerste rockmusical over cigar box gitaren, wordt zaterdagavond 25 mei aanstaande de tweede uitvoering gegeven in theater de Stoomfabriek te Dalfsen.

Dalfsernaar (Cigarbox) Henri Grootenhuis neemt met zijn straatmuziekband The Boothill Stompers, een aantal gastacteurs, danseressen en zijn cigar box gitaar band The New American Farmers, het publiek nogmaals mee op een tijdreis langs de geschiedenis van de cigar box gitaar. Het zelfgeschreven verhaal laat – onder een werkelijk prachtig authentiek decor – zien hoe een arme zogeheten sharecropper, in 1936 op een katoenplantage in de Mississippi delta van een bezemsteel en een oude gevonden sigarendoos zijn allereerste gitaar ontwikkelt. Voor zijn katoenplantershutje speelt hij zijn eerste noten en vormt al snel een band met zijn vrouw en zijn buren. Wat er dan allemaal gebeurt als hij ontdekt wordt door een talentscout…

Old man on the frontporch is een rockmusical vol zang, dans, muziek, grappige sketches, met de immer aanwezige prikkelende geuren van versgeplukt katoen en illegaal gestookte “Moonshine”. De kaartverkoop via Primera Jansen ana de Prinsenstraat in Dalfsen, of online via: theaterdestoomfabriek

Foto: Johan Bokma

Lees ook

Politiek Verwoord

DALFSEN – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.