Home / / Recreatieve Scootmobieltocht Nieuwleusen

Recreatieve Scootmobieltocht Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – op woensdag 5 juni houdt Saam Welzijn de eerstvolgende maandelijkse recreatieve scootmobieltocht in Nieuwleusen. Vertrek om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats van de Hulstkampen, Raiffeisenstraat 1, Nieuwleusen.

Enthousiaste vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezet van 20-25 km. Ze begeleiden de tocht met hun eigen fiets. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie. Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht. Eigen bijdrage, voor koffie en organisatie, is 5,00 euro p.p. Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 3 juni 2019 bij Saam Welzijn Dalfsen: 0529-793012 of per email: j.geerts@saamwelzijn.nl. U dient bij opgave ook een telefoonnummer van een contactpersoon door te geven.

De overige data voor de maandelijkse tochten, die vanuit Nieuwleusen worden georganiseerd zijn: 3 juli, 7 augustus en 4 september.

Lees ook

Talentenhus organiseert Tikkie Takkie Voetbal

NIEUWLEUSEN – Op 21 en 28 mei biedt het Talentenhus in samenwerking met Dalfsen Beweegt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.