Recreatieve scootmobieltocht in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn houdt woensdag 5 juni de maandelijkse recreatieve scootmobieltocht in Nieuwleusen. Het vertrek is om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats van de Hulstkampen, Raiffeisenstraat 1, Nieuwleusen. Enthousiaste vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezet van 20-25 km. Ze begeleiden de tocht met hun eigen fiets. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.

Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht. Eigen bijdrage, voor koffie en organisatie, is 5 euro p.p. Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 3 juni bij Saam Welzijn Dalfsen via 0529-793012 of j.geerts@saamwelzijn.nl.

Bij opgave graag ook een telefoonnummer van een contactpersoon doorgeven. De overige data voor de maandelijkse tochten, die vanuit Nieuwleusen worden georganiseerd zijn woensdag 3 juli, 7 augustus en 4 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.