Home / / Recreatieve scootmobieltocht in Nieuwleusen

Recreatieve scootmobieltocht in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Saam Welzijn houdt woensdag 5 juni de maandelijkse recreatieve scootmobieltocht in Nieuwleusen. Het vertrek is om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats van de Hulstkampen, Raiffeisenstraat 1, Nieuwleusen. Enthousiaste vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezet van 20-25 km. Ze begeleiden de tocht met hun eigen fiets. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.

Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht. Eigen bijdrage, voor koffie en organisatie, is 5 euro p.p. Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 3 juni bij Saam Welzijn Dalfsen via 0529-793012 of j.geerts@saamwelzijn.nl.

Bij opgave graag ook een telefoonnummer van een contactpersoon doorgeven. De overige data voor de maandelijkse tochten, die vanuit Nieuwleusen worden georganiseerd zijn woensdag 3 juli, 7 augustus en 4 september.

Lees ook

Rommelmarkt in de Bermerstraat

OMMEN – Tegen de trend van de leegstand in, zal het winkel-/horecapand Bermerstraat 13 opnieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.