Home / / Proeven in bibliotheek Oudleusen

Proeven in bibliotheek Oudleusen

OUDLEUSEN – Deze maand worden in de bibliotheek kookboeken en kookbladen extra onder de aandacht gebracht en organiseert de bibliotheek Oudleusen in de Wiekelaar als thema-avond van de maand mei een culinaire proeverij. Op woensdag 15 mei kun je, tussen 19.00 en 20.30 uur, proeven van heerlijke gerechtjes van onder andere Sallandse asperges en aardbeien uit Oudleusen.Op creatieve wijze laten de kookvrienden, Wim Bartelink, Jaap Groenewold en ijsmaker Jaap Blaakmeer zien hoe je op een leuke manier de lekkerste gerechtjes maakt van onze plaatselijke specialiteiten. En je mag zelf proeven! Opgeven voor deze proeverij in de bibliotheek tijdens openingsuren, via email bib.oudleusen@bibliotheekdalfsen.nl
Deelname aan deze proeverij kost slechts 4 euro.

www.bibliotheekdalfsen.nl

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.