Prijsuitreiking Van Harteplein Damitobeurs

DALFSEN – Op de Damitobeurs 2019 in de Trefkoele + waren Hoonhorster ondernemers en Anjerpunt Hoonhorst vertegenwoordigd op het Van Harteplein. Gezamenlijk hadden zij een prijsvraag uitgeschreven en op 6 mei namen de drie prijswinnaars hun prijs in ontvangst in Anjerpunt Hoonhorst.

De fam. Koller uit Oudleusen kreeg een paraplu met weerstation, de fam. Schaapman uit Punthorst werd verblijd met een m3 compost en de fam. Hulsman uit Hoonhorst mag de game Tezz en de Tijdgeest spelen. Met een iPad gaan zij op stap in Hoonhorst en leren spelenderwijs en al wandelend, Hoonhorst op een andere manier kennen.

De samenwerking tussen de standhouders op het Van Harteplein op de Damitobeurs is de ondernemers en het Anjerpunt goed bevallen en geconcludeerd is dat dit zeker voor herhaling vatbaar is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.