Politie in Hardenberg houdt inbreker aan en zoekt getuigen

  HARDENBERG – De politie in Hardenberg heeft vannacht een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De man wordt verdacht van het inbreken bij een winkel aan het Oosteinde.

  Dat meldt RTV Oost.

  Agenten werden rond 01.05 uur gealarmeerd, toen de melder stemmen en glasgerinkel hoorde aan de achterzijde van het pand. In de achtertuin trof de politie de man aan die er vandoor ging. Een andere agent wist hem vervolgens aan te houden.

  De politie heeft vermoedens dat er mogelijk een twee man betrokken was bij het incident. Met een surveillancehond is er gezocht, maar deze tweede persoon werd niet aangetroffen. Daarom zoekt de politie naar getuigen, die in de omgeving van het Oosteinde en de Admiraal Helfrichstraat verdachte personen of andere opvallende zaken hebben gezien.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.