Pax Kinderhulp zoekt gastgezinnen voor Berlijnse kinderen

REGIO – Medewerkers van Pax Kinderhulp zijn al enige tijd druk met de voorbereidingen van de zomervakantie voor Berlijnse kinderen. De jongens en meisjes die komen, zijn tussen 5 en 12 jaar. De tijd dringt en Pax Kinderhulp wil deze kinderen niet teleurstellen. De kinderen komen op 13 juli en vertrekken weer op 2 augustus.

Voor armoede is er veel aandacht in Berlijn, maar voor de sociale gevolgen van die armoede is veel minder belangstelling. Armoede isoleert mensen, maakt het vaak onmogelijk om nog langer mee te doen in de maatschappij. Armoede maakt het voor ouders moeilijk om hun kinderen de gewenste ontplooiingsmogelijkheden te bieden. Om deze ouders een beetje te helpen hun kinderen een kans te geven, organiseert Pax Kinderhulp vakanties voor die kinderen. Samen met Berlijnse hulpinstanties en natuurlijk uw hulp kan Pax Kinderhulp deze kinderen drie onvergetelijke vakantieweken in Nederland bezorgen.

Meer dan vijftig jaar ervaring leert dat deze vakanties een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van een kind. Ook voor vakantiegezinnen is het een belevenis om te zien wat het voor deze kinderen betekent om een beetje liefde en aandacht te krijgen. Deze kinderen verdienen een kans. Belangstellenden die plaats hebben voor een kind, kunnen vrijblijvend informeren bij Miny Besten;0572-362951 of de website bezoeken : www.paxkinderhulp.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.