Home / / OZC viert 60ste verjaardag met glossy jubileumboek

OZC viert 60ste verjaardag met glossy jubileumboek

Van Paardeweide tot Westbroek

OMMEN – Vanwege haar 60-jarig bestaan brengt voetbalvereniging OZC uit Ommen een glossy jubileumboek uit. Hierin worden de afgelopen zes decennia belicht van de geel-zwarten uit de Vechtstad. Vanuit diverse en verrassende invalshoeken wordt de lezer in vogelvlucht meegenomen door de historie van de club. Het jubileumboek ’60 jaar OZC. Van Paardeweide tot Westbroek’ kost 10 euro en is verkrijgbaar in clubgebouw De Treffer en te bestellen via jubileumozc@gmail.com.

In het 150 pagina’s tellende boek wordt onder andere aandacht besteed aan de highlights uit de jaren ’60, ’70 en ’80 en aan een aantal oud-spelers en -trainers die het schopten tot het betaalde voetbal. Ook het ‘Gastenboek der gastenboeken’ op de oude OZC-website passeert de revue, geeft de succesvolle Supportersvereniging een kijkje in de keuken en komen de ‘Dames van het eerste uur’ uitgebreid aan het woord. Het boek is opgefleurd met prachtige historische foto’s en tevens voorzien van de mooiste kiekjes van clubfotograaf Henk van Elburg.

Tijdens het jubileumfeest op zaterdagavond 11 mei wordt het boek officieel gepresenteerd. Vanaf dat moment start ook de verkoop.

Lees ook

Evelien fietst in zes weken langs 75 IPSO inloophuizen

Op 30 juni aanstaande bezoekt zij het Vechtgenotenhuis OMMEN – Op woensdag 30 juni om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.