Home / / OZC rekent à la Spurs af met Kloosterhaar

OZC rekent à la Spurs af met Kloosterhaar

KLOOSTERHAAR – OZC kan de laatste twee wedstrijden van het seizoen zorgen kopzorg uitvoetballen. De rode gevarenzone is ver weg. Drie punten uit tegen Kloosterhaar. In de pocket en geen cent gestolen. Al had trainer Martijn Berger wel weer zijn gebruikelijke baalmomentje. Als pal na de hervatting Mark Boshove voor de tweede keer succesvol is en de stand naar 2-0 tilt waant Kloosterhaar zich veilig. “Ja, dat was wel even balen”, herinnert Berger zich. “We speelden best goed. Eerste helft 1-0, maar gezien het spelbeeld en de kansen had dat zomaar 0-1 kunnen zijn. Als die tweede treffer valt heb je wel iets van: o nee hè. Hoe gaat mijn ploeg hier op reageren?” De oefenmeester van de zestigjarige voetbalclub werd na de tweede dreun aangenaam verrast. OZC recht de rug, pakt het initiatief en vindt via Frank Merjenburgh op het hele uur de aansluiting. “Vanaf dat moment is Kloosterhaar niet meer in de wedstrijd geweest”, zag Berger. Marvin Veerman is een krachtpatser die geregeld zijn goaltjes mee pikt. Ook deze keer is de middenvelder met scoringsdrang succesvol. De bezoekers uit Ommen ruiken bloed en nemen geen genoegen met 2-2. Kloosterhaar wordt in de Ajax-rol achteruit gedrukt. Rik-Jande Groot is in de slotfase de beul die zorgt dat de geelhemden à la Tottenham Hotspur juichend over de Polderhoek denderen.
Stand 3D: PH 24-65, Bergentheim 24-50, Quick ’20 24-47, Hellendoorn 24-39, Kloosterhaar 24-37, ASV ’57 24-34, OZC 24-31, SVVN 24-29 (43-54), Mariënberg 24-29 (42-54), Wilhelminaschool 24-29 (39-51), Voorwaarts V 24-25, DES 24-24, Juliana ’32 24-22 en Blauw Wit ’66 24-12.

(Archief)foto: Hij kan het nog steeds. Routinier Rik-Jan de Groot, door trainer Martijn Berger, weer bij de selectie gehaald scoort voor OZC de winnende treffer tegen Kloosterhaar

Verslag: Willem Lampe

Lees ook

Sociale moestuin bij Lindehoeve heeft niet over belangstelling te klagen

DALFSEN – “Altijd al eens je eigen groente en fruit willen verbouwen? Op het terrein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.