OZC dames 1 richt vizier op nacompetitie

OMMEN – Het zat allemaal mee deze middag. Tenminste zo leek het om drie uur nog. Op de prima accommodatie van de vv Oene begon OZC aan de voorlaatste wedstrijd van de competitie. En al snel kwam OZC op de gewenste voorsprong. Het was Carin Meesters-Bakhuis, die na zich goed te hebben vrijgespeeld, zichzelf in scorepositie bracht en onberispelijk de 0-1 tegen de touwen schoot. Oene leek nog niet helemaal hersteld van deze tegenslag en even later was het Luna van der Staay die voor de 0-2 zorgde waarna Leonie Spijkers de 0-3 liet aantekenen. Nog even leek doelman Pascal Melenboer het veld te moeten verlaten na een volkomen onnodige charge van de Oene spits. Deze actie werd door de scheidsrechter bestraft met een gele kaart. Voor rust was het opnieuw Luna van der Staay die het net wist te raken. Via een rake uithaal liet zij de keeper kansloos. De 0-4 was ook de ruststand.
Na rust veranderde het wedstrijdbeeld niet en werd het zelfs nog 0-5 nadat Tanja Hamhuis onreglementair in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. Carin Meesters-Bakhuis faalde niet en het zuivere schot bleek teveel van het goede voor de keeper van Oene.
Door de uitslagen op de andere velden rest OZC dames 1 niets anders dan het vizier te richten op de nacompetitie. Er is nog een minuscule kans deze te ontlopen als er zaterdag in de laatste competitiewedstrijd gewonnen wordt. Maar Epe, de tegenstander van zaterdag, dat maar net naast het kampioenschap van de 2e Klasse greep, zal de voetbalschoenen vast niet thuis laten liggen. In het voor OZC tot nu toe teleurstellend verlopen seizoen, zijn maar liefst 31 punten verzameld maar zelfs dit aantal is niet genoeg nu er twee ploegen rechtstreeks degraderen en er dan ook nog eens drie teams nacompetitie moeten spelen en OZC dus niet veilig is met een 9e plaats.

Zaterdag speelt OZC om 14.30 thuis op sportpark Westbroek tegen Sportclub Epe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.