Home / / Oud papieractie muziek

Oud papieractie muziek

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo gaan zaterdag 25 mei weer langs de deur om oud-papier op te halen in de wijken Alteveer, De Dante, het centrum, Laarakkers, Vlierlanden, Zeeheldenbuurt, tot aan het spoor en rotonde De Brink.

Deze inkomstenbron is voor de verenigingen een levensader in hun voortbestaan. Het verzoek om het papier om 8.30 uur klaar te hebben staan aan de weg. Standaard is het de laatste zaterdag van de maand, behalve in december. Dan is de ronde een week eerder in verband met de feestdagen. De overige data voor dit jaar zijn: 29 juni, 27 juli, 31 augustus, 28 september, 26 oktober, 30 november en 21 december.

Lees ook

Mondhygiëne

Vier keer per jaar onderwerp ik mij vrijwillig aan een schoonmaakbeurt voor mijn (eigen) tanden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.