Home / / Oud papieractie ABSD

Oud papieractie ABSD

DALFSEN – Oud papieractie vrienden senioren bond ABSD houdt 31 mei en 1 juni weer een oud papieractie. Papier brengen is mogelijk op vrijdag 31 mei van 14.00 tot 16.30 uur en zaterdagmorgen 1 juni van 09.00 tot 11.30 uur bij de kerk aan de Polhaarweg.

Let op: zaterdagmorgen wordt er geen papier gehaald, papier brengen kan echter wel. In de Gerner Marke wordt vrijdagmorgen 31 mei papier gehaald, graag om 9.00 uur aan de weg zetten. Het papier mag ook zelf gebracht worden op de aangegeven tijden.

Lees ook

Sociale moestuin bij Lindehoeve heeft niet over belangstelling te klagen

DALFSEN – “Altijd al eens je eigen groente en fruit willen verbouwen? Op het terrein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.