Home / / Open Tafel in de Olmen

Open Tafel in de Olmen

NIEUWLEUSEN – Iedere tweede en laatste vrijdagmiddag van de maand is de Open Tafel in de Olmen aan het Oosterveen 21 te Nieuwleusen gedekt. Ouderen en alleenstaanden zijn van harte welkom om ‘aan te schuiven’ om samen met de andere aanwezige gasten te genieten van een warme maaltijd. Een maaltijd die bestaat uit een hoofdgerecht en een toetje. In de maand mei kan dit op 10 en 31 mei. Samen genieten van een warme maaltijd heeft altijd iets gezelligs. Bijkomend voordeel is dat men voor die dag niet hoeft te denken: “Wat zal ik vandaag eens koken?”
De maaltijd wordt om 12.00 uur geserveerd. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot Saam welzijn, tel.nr.: 0529-793012.

Lees ook

Campagne loodvrij vissen start met tweede seizoen

DALFSEN – Op maandag 21 juni is Sportvisserij Oost-Nederland gestart met het tweede seizoen van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.